senalLa plataforma de pràctiques amb la que estem treballant encara està en fase de  desenvolupamentaixí que molt probablement ens trobem amb errades diverses. Nosaltres n’apuntem unes quantes de les que en som conscients. Anirem ampliant aquesta llista i alhora la farem arribar als técnics que estant desenvolupant el portal.

 • A la visualització d’una entrada, no es visualitzen les etiquetes.
 • A la visualització d’un servei no es veu el camp “Periode”
 • A la visualització d’un projecte no es veuen els camps “Attached file”, “Enllaç extern”, “periode”
 • Els camps Attached file dels content type no permeten esborrar un arxiu pujat ni tampoc modificar-lo.
 • A Event: veient el calendari numèric no es distingeix entre un dia sense esdeveniments o amb esdeveniment. Quant és clica al dia que te l’esdeveniment et porta a una pàgina amb error “No posts to display”.
 • Les imatges afegides al cos d’una entrada no s’adeqüen a l’estil especificat dins les seves propietats. Per exemple una imatge alineada a l’esquerra no es visualitza amb aquesta propietat.
 • A documents hem provat de pujar des del botó “Afegeix media” documents del tipus .ppt .odt .ods .odp .doc .pdf I tant sols ens ha permés el .pdf
  D’altra banda, no ens permet la visualització del post del tipo document.
 • A links ens passa el mateix, no existeix la visualització del post.
 • La personalització de la imatge de capçalera te alguns errors: “Preview Logo Notice: Undefined variable: image_tmp in /var/www/html/entitats/formacio/wp-content/themes/diba-design-a/functions.php on line 93”, “Notice: Undefined variable: image_tmp in /var/www/html/entitats/formacio/wp-content/themes/diba-design-a/functions.php on line 99”, “Notice: Undefined variable: image_tmp in /var/www/html/entitats/formacio/wp-content/themes/diba-design-a/functions.php on line 100″D’altra banda, s’ha perdut la funcionalitat de retallar la imatge.
 • El tema Diba Design B no funciona.
 • Al tema Diba Design C no funciona la opció per habilitar/deshabilitar el títol i descripció de la capçalera: “Mostra el text de la capçalera”
 • Al tema Diba Design C no funciona la opció per especificar un color de text de la capçalera.
 • En la visualització del tema Diba Design C apareix un imprimit el contingut d’un array al peu de pàgina. Està la opció de desactivar-lo des de l’opció “Debug. Visualizar valor variables.” en Personalitzar el tema.
 • L’enviament d’emails automàtics des de la plataforma WordPress no està ben configurada i això fa que alguns servidors rebin els correus (gmail, hotmail, yahoo hem vist que si), d’altres ho rebin com a spam, i d’altres ni tant sols ho rebin. L’enviament automàtic és necessari per a la creació de blocs, recuperació de contrasenyes o canvis en el email d’un bloc o d’un usuari.

4 thoughts on “Fe d’errades

 • 30/05/2013 a les 15:25
  Enllaç permanent

  Errades amb Serveis:
  – A la página “Serveis” no fa cas de l’alineació de l’imatge respecte al texte.
  – Els registres del CPT Serveis no te en compte el camp ordre, ni tan sols pot reordenar els registres per la data de publicació
  Exemple:

  Respondre
 • 31/05/2013 a les 8:31
  Enllaç permanent

  – El contingut estatic de tipus “On Som” no enllaça amb la pàgina “On Som”, però en canvi ho mostra a la pàgina “Presentació”
  – El CPT Serveis no mostra l’imatge

  Respondre
 • 10/06/2013 a les 8:45
  Enllaç permanent

  Resposta d’algunes errades comentades…

  ENTRADES
  · No mostra les categories/etiquetes a les entrades (noticies)
  No, estem fent una còpia dels temes de clicportal i allà tampoc ho mostra. A més, a clicportal les noticies no tenen etiquetes i només pertanyen a una categoria, que indica el propi menú.

  · No alinea l’imatge respecte al texte
  Pot ser…continuament anem revisant les plantilles per anar ajustant l’estil. Segurament la versió que tenim ara té molt millor pinta que la que utilitza formació.

  · No es pot escollir el tall del “llegir mes”, ho fica quan vol?
  Això depèn del tipus d’entrada (post, servei, projecte…) i de com s’omplen les dades. Si el contingut te habilitat el camp “excerpt”, als llistats es mostra aquest i el llegir més és automàtic. En canvi, deixant l’excerpt en blanc als llistats es mostra el contingut fins el llegir més (o un límit de caràcters si aquest no hi és).

  · No fa gaire cas dels paràgrafs creats, separats amb punt i a part a l’editor, després ho mostra tot junt.
  Això també funciona a la darrera versió.

  · Al afegir un document a “Attached File”, no mostra l’icona al front. Tampoc es pot eliminar el document adjunt.
  La primera part ja la tenim feta, la segona encara no però està a tasques pendents.

  · Falta traduïr alguns textos de l’anglès: attached file, more info,
  Si, vam fer una primera repasada per posar en marxa l’entorn de formació, en farem un altre a finals de mes quan tinguem tot més acabat.

  · El estil “Capçalera2” mostra una ratlla una mica rara.
  Prenem nota, encara que potser ja ho tenim arreglat.

  · El botó “Engantxa com a texte pla” no sembla que funcioni
  Ho provarem a veure que pot ser.

  USUARIS
  · Em pregunten si es podran fer carregues masives d’usuaris com abans…
  Doncs primera noticia. S’hauria de buscar un plugin que ho faci, ja que WP no ho fa de forma nativa.

  Respondre
 • 11/06/2013 a les 10:59
  Enllaç permanent

  Hola,

  Demandes de les entitats….

  Fins ara a Clicportal les entitats gestionaven socis i llistes de persones interessades en rebre informació de la entitat. també des de clicportal es gestionava la creació d’un butlletí triant d’entre tota la informació que hi ha al blog i posteriorment aquest butlletí quedava registrat a la part de “butlletins” del blog i també es gestionava l’enviament a tots els socis o persones interessades o bé es triava qui ho rebia i qui no….
  Tota la gestió de socis i butlletins que es feia des de la intranet del blog a clicportal com es farà ara? Es migraran tots els butlletins creats fins al moment i les dades de socis? Els blogs tindran intranet per a la gestió interna de la entitat?

  merci !
  Albert C.

  Respondre

Deixa un comentari