No sabem qui i com s’ha registrat el nostre domini!

La vostre entitats te un domini propi (com per exemple nomentitat.org) des de fa temps, i no sabeu qui el va comprar/registrar en el seu moment, ni amb quina empresa?

I ara heu de canviar la IP o la configuració del vostre domini (com per exemple nomentitat.org), i necessiteu aquestes dades … aquí expliquem alguns trucs per saber on teniu el vostre domini registrat, i qui pot saber les dades d’accés.

Servei WHOIS – qui va registrar el nostre domini?

Podeu consultar les dades de contacte (registrant, propietari del domini) i també amb quina empresa (registrar) es va comprar el vostre domini al catàleg WHOIS.

Busqueu per al vostre domini a https://whois.icann.org/es.

Del resultat fixeu-vos en 2 parts sobre tot

  1. Informació de contacte – les dades de contacte de la persona responsable de registrar el domini, parleu amb aquesta persona que igual us podrà ajudar!
  2. Registrador – l’empresa on es va comprar i registrar el vostre domini, teniu una factura anual d’aquesta empresa, demaneu a l’empresa que us ajudi amb el canvi del vostre domini, busqueu en la vostre documentació les dades d’accés al panel de control.

Conversor domini – IP – com saber la IP del meu domini web?

Si heu fet canvis en la configuració DNS del vostre domini,  perquè la vostre web canvia de servidor, i voleu comprovar si la nova configuració es correcte!

Podeu entrar al Conversor domini-IP i comprovar-ho: poseu el vostre domini, i cliqueu a Convertir!

 

Com puc esbrinar les dades del meu domini?