Compartir el contingut

Així publiquem al portal d’entitats!

Trobarem aquesta opció al final del lateral dret d’edició d’un contingut tipus Noticia, Esdeveniment o Servei. Marcant aquesta opció podrem publicar continguts amb portal d’entitats del nostre ajuntament. Compartir els continguts que desitgem ens ajudarà a divulgar més enllà del web de la nostra entitats.

En alguns tipus de contingut, com els esdeveniments i serveis, veurem que més enllà de la casella de compartir, ens trobarem una llista de selecció amb uns camps predefinits. És tracta d’una categorització d’aquest contingut comú per a totes les webs del portal d’entitats. (Aquesta llista ara mateix en el portal de pràctiques, no la veure-ho.)

Així en Esdeveniments podrem trobar categories com: cinema, conferència, curs, esport, exposició, fira, infantil, música, proposta, reunió, seminari, taller, teatre o trobada.

En Servei trobarem: Assessoria legal,Assessoria socio-laboral, Assessoria tècnica, Atenció a la dona, Atenció discapacitats, Atenció gent gran, Atenció grups marginats, Atenció infància-joventut, Biblioteca, Escoles taller, Esplai infantil i juvenil, Formació artística, Formació esportiva, Lloguer d’espais, Lloguer equips i mobles, Lloguer instal.esportives, Promoció cultural.

02. Promoció de notícies d’entitats en el portal d’entitats