Descripció de les entitats al directori!

Incorporem el camp descripció de la fitxa d’entitat en el llistat d’entitats. D’aquesta manera enriquim el llistat, afegint informació pràctica i útil.

Aquest camp ara és un text més llarg, que s’afegeix a la configuració pròpia del bloc de l’entitat i per tant pot ser modificat per l’entitat de forma autònoma.

Fitxa d’entitat amb més funcionalitats!

La fitxa d’entitat, el formulari on registrem les dades de l’entitat, comença a ser configurable amb PageBuilder. Afegim elements per facilitar la navegació per als continguts d’una entitat, veure notícies o serveis en aquesta mateixa fitxa.

La configuració per defecte, que obviament cada portal d’entitats podrà modificar amb el PageBuilder, mostrar aquestes dades:

  • Informació de l’entitat: dades de contacte, mapa de localització i altres dades
  • Darreres notícies compartides de l’entitat
  • Propers actes organitzats per l’entitat
  • Serveis oferts per aquesta entitat

Ampliem detall de serveis al portal d’entitats

Si naveguem per un servei concret d’una entitat, hi trobarem automàticament incorporat el llistat d’altres serveis que ofereix la mateixa entitat. A més a més, s’hi incorporen les darreres notícies i les properes agendes d’aquesta entitat.

Ampliem detall d’actes al portal d’entitats

En qualsevol acte compartit amb el portal d’entitats, afegim automàticament el llistat de properes actes organitzades per la mateixa entitat. A més a més, s’hi incorporen les darreres notíceis i serveis d’aquesta entitat.

Amb aquesta navegació creuada enriquim el portal d’entitats, enfortim la xarxa d’entitats al seu voltant, millorem la visualització i seguim teixint!

Millorem el directori d’entitats!