Com el seu propi indica, les extensions amplien allò que pot fer el nostre WordPress. Són parts del nostre bloc que han estat dissenyades i creades per programadors que treballen en comunitat, però son externes al Worpress. En altres llocs les anomenen plugins, el seu nom en anglès. Per poder activar les extensions, heu d’anar al menú lateral i clicar on posa Extensions.

extensions

En aquesta llista veiem el nom de la extensió, i una explicació del que fa aquesta. A sota, podeu veure un enllaç on posa Activa, i dos altres enllaços a la web del programador i a la web del projecte concret (ens serveix per tenir més informació del que fa aquesta extensió.

Si volem activar una extensió concreta, només cal clicar en l’enllaç Activa.

Si volem activar varies extensions al mateix temps, hem de marcar la petita casella del costat de les que volem activar (checkbox), i anar al extrem de la llista (a dalt o a baix), on hi trobarem un desplegable on posa Accions massives. Cliquem en ell, marquem Activar i desprès al botó Aplica. D’aquesta manera, amb un sol pas, activarem diverses extensions.

Tot i que no podem generalitzar, la major part d’extensions van acompanyades d’opcions de configuració. Podrem accedir a la configuració d’aquestes fixant-nos en el menú Opcions del nostre Tauler

tauler-opcions

També és possible que algunes extensions vinguin acompanyades d’un nou Giny o Widget. En aquest cas per activar-lo haurem d’anar al menú Aparença > Giny del nostre Tauler.

tauler-aparensa-giny

Les extensions
Etiquetat a: