Els Widgets de Twitter o Facebook són petites utilitats que mostren informació l’usuari de la teva xarxa social, copiant i enganxant un petit codi HTML podràs inserir aquesta utilitat en el nostre bloc.

Afegim el widget de Twitter

El primer que haurem de fer és entrar al nostre compte de Twitter. Una vegada allà, clicarem a les opcions de Configuració del nostre Twitter. A mà esquerra ens fixarem en el menú que apareix i concretarem clicarem sobre l’ítem anomenat Widgets. Després clicarem sobre el botó anomenat Create New (o Crear Nuevo en la versió de Twitter en castellà).

Podreu configurar algunes opcions de visualització d’aquest Widget, però si no ho voleu fer, tant sols haureu de clicar al botó Crea un giny (o Guardar Cambios en la versió de Twitter en castellà)

Us apareixerà aleshores, la vista prèvia del Widget, i just a sota, el codi font que haureu de copiar al porta-retalls.

Una vegada copiat el codi facilitat per Twitter, anirem al Tauler del nostre bloc. Allà clicarem sobre el menú Aparença > Ginys.

Arrossegarem un Giny de Text cap a alguna de les nostres àrees del tema. Quant se’ns desplegui el giny de text, afegirem com a títol “Twitter”, i com a cos, enganxarem el codi font que teníem copiat.

Podem veure aquest mateixos passos en el següent vídeo:

Afegim el widget de Facebook

Els distintius de facebook podran ser tant per perfils personals, com per pàgines. Els passos a fer seran els següents:
1. Anar a la web de creació d’etiquetes de Facebook: http://www.facebook.com/badges.php

perfil

2. El Widget per defecte mostra el nostre nom, el nostre correu i el nostre últim estat. Si volem variar aquestes dades haurem de fer clic a la dreta en editar aquesta insígnia identificativa. Apareixerà llavors aquesta pàgina: En aquesta pàgina d’una banda podrem determinar si volem que el Widget sigui horitzontal o vertical. D’altra banda podrem triar el nombre de camps que volem mostrar i el seu contingut. Els continguts possibles del giny són: Foto del perfil, Nom, Xarxes, Correu electrònic, Nom d’usuari, Data de naixement, Nombre de Mòbil, Llocs web, Actualitzacions d’estat, Fotos recents fetes per mi, Pròxims esdeveniments, Últimes notes i Publicacions

opcions del widget
Quan haguem configurat els elements que volem mostrar cal prémer el botó guardar.

3. Un cop tenim editat el Widget tan sols hem de prémer botó copiar per publicar, si el teu navegador no copia bé el codi en prémer el botó copiar marca tot el contingut i copia’l manualment (amb el menú contextual del botó dret del ratolí).

4. Finalment, farem el mateix que hem fet amb el widget de Twitter. Anirem al Tauler del nostre bloc. Allà clicarem sobre el menú Aparença > Ginys.

Arrossegarem un Giny de Text cap a alguna de les nostres àrees del tema. Quant se’ns desplegui el giny de text, afegirem com a títol “Facebook”, i com a cos, enganxarem el codi font que teníem copiat.

Us deixem aquí el resultat d’un distintiu d’exemple:

distintiu

Afegeix els widgets de Twitter o Facebook al teu bloc
Etiquetat a: