A continuació aprendrem a crear pàgines pel nostre bloc. Les pàgines són espais amb informació estàtica en la que els internautes podran accedir-hi sempre. Generalment, aquestes pàgines es creen per col·locar la informació fixa i més estàtica: qui som, quins objectius perseguim amb el nostre bloc, entre d’altres.

Per fer una secció fixa cal que creem una pàgina. Un cop creada, cada pàgina pot ser modificada i eliminada, però en principi mostrarà sempre la mateixa informació. Aquestes pàgines aniran formant part del menú principal de la nostra web. Com exemples de pàgines estàtiques d’una web podem trobar: Qui som (presentació de l’associació), què volem (els objectius que tenim), on som (la manera de trobar-nos)…

A continuació us proposem un vídeo explicatiu per aprendre a crear pàgines:

Com hem pogut observar, els passos a seguir per crear pàgines són molt similar als que seguíem per crear noves entrades. Com haureu comprovat, amb les pàgines comencem a tenir opcions més avançades. Per exemple l’ordre, recordeu que ens permetrà decidir si volem que les pàgines quedin en el menú en primera, segona,… posició.

Les pàgines
Etiquetat a: