03-document-afegeix

El WordPress utilitza la Mediateca com a gestor d’arxius, ja siguin imatges, vídeos, audios o documents de text. El cliCportal també tenia un gestor de documents que ens facilitava la publicació. En la nova plataforma de blocs és manté la Mediateca del WordPress per a gestionar arxius dins el cos dels tipos de contingut, i la secció Documents on trobarem els antics documents publicats amb cliCportal.

Des del menú Documents podrem gestionar, i afegir els documents de la nostre entitat, i també gestionar-ne la seva categorització des de Tipus de Documents.

El formulari que ens trobarem serà molt semblant a les entrades, amb alguns camps afegits.

Camps específics dels documents – el Metabox

Al ser un custom post type molt senzill, que bàsicament consisteix en un fitxer adjunt, un títol i una breu descripció publicada al cos del document, no tenim camps amb dades específiques. Per això ens trobem només amb la informació afegida del Nom i correu electrònic del proveïdor del fitxer, i el fitxer adjunt mateix.

03-document-metabox

Tot i que a la plataforma de pràctiques podrem afegir nous documents, la seva visualització a la web encara no s’ha desenvolupat. Així que alhora de veure el document publicat ens apareixerà un error.

Els documents
Etiquetat a: